Avantaje Tractor

Pedro group se straduieste sa aduca cele mai noi si mai moderne tehnologii in fata fermierilor, pentru un acces usor si o crestere a eficientei si a productivitatii. Asa cum vedeti in continuare, tehnologia Arbos aduce aceasta gama de beneficii si avantaje atat prin tractoarele pe care vi le propunem,  prin atasamentele Arbos, dar si prin tehnologiile auxiliare pe care vi le prezentam in pachetele scoase exclusiv prin Pedrogroup.

Toate aceste avantaje vin la un pret mai bun sau competitiv cu tractoarele altor marci prezente in Romania dra care sunt inferioare in caracteristici. Va prezentam cateva dintre acestea mai jos:

Avantaje Atasamente

Printre avantajele atasamentelor din portofoliu, va prezentam in cele ce urmeaza, doua cele mai impresionante. Trebuie retinut ca ambele ne ajuta sa reducem timpul de lucru insa fara a reduce calitatea, si fara sa ignoram tratarea in mod individual a fiecare plante pe teren.

De fapt agricultura moderna tinde sa se concentreze tot mai tare pe eficientizarea fiecarei plante, in loc sa se concentreze pe suprafata, asa cum se facea pana acum.

Va prezentam semanatoarea care seamana prin metoda fara aratura, metoda la care apeleaza tot mai multi agricultori datorita avantajelor atat in ce priveste costurile de prelucrare a suprafeteti cat si din punct de vedere al sanatatii solului si al nutrientilor disponibili. In plus timpul de lucru pe hectar se reduce de la 2 h , la 15 minute, conform testelor efectuate pe suprafete invecinate.

Si semanatorile din seria Twin, care cresc numarul de plante din suprafata prin eficientizarea spatiului dintre plante si astfel crescand considerabil recolta.

Avantaje Pilot GPS

Viitorul agriculturii apartine robotilor.

Sistemele de pilot automat au revolutionat agricultura. Orice tractor poate sa fie echipat cu un sistem de pilot GPS cu o precizie de 2,5 cm. Randurile nu se mai incaleca si nu se mai suprapun, ajungand la o eficienta de pana la 25% a operatiilor agricole.

Imaginile din satelit dicteaza utilajului unde pe camp sa stropeasca sau sa adauge ingrasamant. De asemenea se efectueaza analize de sol. Semanatul se face cu ajutorul tehnologiilor (semanat de precizie). Managementul nutrientilor si al apei se face digital.

Intreaga flota de utilaje este monitorizata atat gps cat si video. Toate sunt guvernate de softuri inteligente, care vor ceda in curand locul sistemelor de inteligenta artificiala si a robotilor complet autonomi.